9 kommenttia artikkeliin ”Epoksilattia

 1. Hei, ihailen teidän epoksilattiaa ja toivoisin, että voisimme vaihtaa siitä muutaman sanan puhelimessa tai sähköpostitse. Meidän projekti on runkopystytysvaiheessa ja lattia valetaan piakkoin. Varsinkin käytännönkokemukset kiinnostaa epoksin osalta, hyvältähän tuo näyttää siitä ei pääse mihinkään.

  Terv. Kaisa Anttila
  kaisa.anttila09(at)gmail.com

  • Hei,
   Laitan sinulle sähköpostitse numeroni niin voit soittaa! Jos lattiavalu on pian edessä, kannattaa huomioida epoksin vaatima erittäin tarkka ja sileä valupinta! Voi sitä valun jälkeen vielä hioa ja paikkailla, mutta vähimmällä pääsee, kun tekee kerralla tasaisen ja mahdollisimman sileän. Ja toinen huomioitava asia on, että epoksi kannattaa ostaa tekijältä, jolla on pitkä kokemus epoksesita. Nyt on markkinoilla kysynnän kasvettua uusia tekijöitä, joiden jälki ei ole välttämättä hyvää eikä laadukasta. Tiedän liian monta pilalle mennyttä lattiaa. Voin suositella http://epoksilattiat.fi/

 2. Hei,
  Näyttää hienolta tuo kiiltävä valkoinen epoksilattia…olemme päätymässä samaan ratkaisuun.
  Miten nyt jonkin aikaa käytössä olleena, päivettyykö eli haalistuuko kiilto pois? Pystyykö jälkikäteen saamaan kiillon takaisin?
  terveisin
  jarkko kortesoja
  jkconsulting(at)luukku.com

  • Lattia on nyt vuoden verran ollut käytössä ja kokemusta alkaa vähän jo olla. Lattia himmenee jonkin verran, en osaa sanoa, saako kiillon jollakin takaisin. Meillä lattia on kyllä melko kovalla käytöllä kolmen lapsen kanssa, emmekä ole sitä mitenkään erityisemmin varoneetkaan. Aurinkoisimmasta paikasta lattia on hieman kellastunut.

   T.urbaaniturvapaikka

 3. Hei!

  Meilläkin epoksilattia saneerauskohteeseen harkinnassa. Minkälainen tämän lattiapinnan naarmutuksenkestävyys on? Meillä on perheessä koira, luuletko, että kiiltävä pinta ottaa kynsistä itseensä? Entä lattian liukkaus – tuppaavatko lapset (tai aikuiset) liukastelemaan?

  Kaikkiaan kivan näköistä teillä!

  • Hei,
   kyllä pintaan naarmuja tulee, kun tuore epoksi on vedensileä. Itse ajattelen, että naarmut kuuluvat asiaan, niinkuin jäljet elämään yleensäkin. En kuitenkaan usko, että kynsistä…Meillä ei ole koiraa, niin en osaa sanoa. Liukas tämä ei kuivana ole. Märkätiloihin laitoimme karhennetun epoksin mustana juuri liukastumissyistä.

   Urbaaniturvapaikka

 4. Kaunis lattia!
  Millä tuotteilla peset lattiaa? Meillä on epoksilattia pesuhuoneessa ja saunassa ja en ole vielä löytänyt sopivia pesuaineita.

  • Hei,
   Olen pessyt ihan normaaleilla lattiapesuaineilla. Kiviaineet sopivat, myös miedolla astianpesuaineliuoksella. Pesutiloja myös mäntysuovalla.
   LAttian jääneitä jälkiä on poistanut taikasienellä, lähtee aika hyvin piintyneemmätkin jäljet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s